Ressenyes de l’escola d’escalada de Subirats

Per fi tenim unes ressenyes actualitzades de l’Escola d’Escalada de Subirats. Encara no són definitives, ja que falta l’imatge del Sector Salt del Llop, però si que hi ha el llistat de les vies que hi ha ordenades d’esquerra a dreta.

Esperem que les difruteu!

IMPORTANT: En general, els peus de via i el camí estan MOLT BRUTS! però el que és més fastigós és la gent que es CAGA al mig del camí que duu al Salt del Llop entre d’altres llocs. De casa es surt Pixat Cagat i Menjat! En cas de necessitat no costa tant buscar un lloc tranquil on ningú s’hagi de trobar la cagada i els respectius “clinex”. Sisplau sigueu més respectuosos amb l’entorn i la resta de gent que ve a disfrutar del dia.

4 comentaris

  K. wrote @

Totalment d’acord!

  A.GUERRERO wrote @

BUENA CRITICA BIXO A VE SI LES NACE LA BARBA PA DENTRO A ESTOS CA……….NES Y CA……..NAS QUE SEGURO QUE PA ENTRA EN SU CASA HAY QUE DESCALZARSE ADEMAS DE MEAR SENTAO PA NO SALPICAR.

  Fernando wrote @

Hola.
Soy el que ha hecho los comentarios en el bloc de Oscar.
En el sector Toro. La vía Pili creo que tiene la misma reunión que la “El Canto de la…”. Al menos es lo que me pareció mi cuando hice la 2ª vía y unos escaladores estaban haciendo la Pili. Iban a la misma R. Me pareció.
En lugar de Morral quise pone Salt del LLop.
Nombrais una vía Senglars, creo que es en “El 94 fuego pa rato”, que no está reseñada. Igual es la penúltima, pero al no tenere esta el nombre y al no haber croquis no me quedo clara la referencia.
Son opiniones.
No son descalificaciones del trabajo de seis meses.

  BLOKFREE wrote @

la via pili tiene su propia reunion.
en el salt del llop no existe la via sanglars.
la sanglars esta en el sector triangle.


Sorry, the comment form is closed at this time.